Novi Sad
31.01.2014.
10:06 > 11:41
U Gradskoj upravi za obrazovanje kažu da su spremni da pomognu da se reši problem sa neispravnim elektro instalacijama u Osnovnoj školi "Mihajlo Pupin" u Veterniku, ali tek pošto se obezbedi ispravna i tačna dokumentacija.
  • maja m

    03.02.2014 09:19
    NEČUVENO!!!
    Dragi roditelji, pre dve godine se zapalila trafo stanica ispred škole kada je dolazila vatrogasna ekipa i kada je evakuisana škola. U novembru su se dva puta palile instalacije u samoj školi!!! Meni, zaista, nije jasno kako se odgovorni organi mogu igrati sa životima naše dece i kako se mogu prepucavati, a DECA su u pitanju i njihova bezbednost!!!
  • GAMI

    01.02.2014 09:11
    istina

    vidim da svi napadaju hunda,izgleda je njega najlakse napadati.pouzdano znam da je sponzorisao toalete i drvenu stolariju,kompjutere a sada se igra neka politicka igra oko smene direktorice a zanimljivo ista je dobila najvisu ocenu za rad skole ko ovde igra igrice nije ni direktorici lako.neka urade svi koliko i hund ja cu biti zadovoljan.
  • Сремац

    31.01.2014 15:55
    Ветернички туристички безобразлук
    Не могу да верујем да туристичка агенција врши проверу електроинсалација у школи.Да ствар није озбиљна назвао бих је ЦИРКУСОМ,али овако то је ЛОПОВЛУК.Ти мени ја теби,све ће то новосадски порезници платити.Дрскост и безобразлук надлежни,који су одобрили ову лакрдију.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna